Menu

De haven

De haven beschikt over 180 ligplaatsen aan vaste steigers, van 5 tot 15 meter lengte 90% met zijsteiger langs de gehele boot. In de haven is een comfortabel verwarmd toiletgebouw met toiletten, douches en wasgelegenheden. De haven beschikt ook over een gezellig Eetcafé waar we momenteel een nieuwe pachter voor zoeken.

Op de steigers zijn aansluitingen voor drinkwater en walstroom. Deze voorzieningen zijn gratis voor huurders van vaste ligplaatsen. Door de ruime opzet van de haven is manoeuvreren geen probleem.

Vanaf april 2015 bestaat de jachthaven voor een gedeelte uit drijvende steigers. Hierdoor krijgen we meer plek voor grotere boten. Bent u nog opzoek naar een ligplaats neem dan gerust contact op met Martin van Leeuwen.

Parkeerterrein

Het parkeerterrein vind u achter de Pieter Kuiperlaan, te bereiken via de eerste straat links (Amfibiplein), dan rechts met de bocht mee, aan het einde is het parkeerterrein. Om dit terrein op te kunnen moet u beschikken over een pasje om de slagboom te openen. U kunt dit pasje halen bij jachthaven ’t Swaentje. Wij vragen hier 10 euro borg voor.

Neem vrijblijvend contact op!

Heeft u een vraag over onze diensten? Of wilt u meer weten over onze jachthaven? U kunt ons mailen op info@swaentje.com of ga naar contact.

Ga naar contact