Menu

Onderhoud

Jachthaven ’t Swaentje beschikt over kennis en voorzieningen voor het installeren en onderhoud van motoren en de verschillende technische installaties. Zo kunt u bij Jachthaven ’t Swaentje terecht o.a. voor het vakkundig inbouwen van een boegschroef, (groot)onderhoud aan motoren, motorrevisie en diverse andere voorkomende werkzaamheden aan uw schip. Vanaf april is er een mogelijkheid om 2 á 3 weken uw boot in de loods of buiten te stallen voor zelfwerkzaamheden.

De haven heeft een kolomzwenkkraan met een hijsvermogen tot 20 ton. Hierdoor is het mogelijk om zeer efficiënt uw schip op de wal te plaatsen voor inspectie, reparatie/onderhoud of winterstalling.

Havenmeester Martin van Leeuwen beschikt over kennis van zaken waar het gaat om herstel- en onderhoudswerkzaamheden. Er kan altijd een beroep op zijn ervaring worden gedaan. Voor onderhoud en reparatie kunt u ook contact opnemen met Martin. Dit kan zowel telefonisch via 06-25167681 of via de mail: info@swaentje.com. Wij helpen u graag!

Neem vrijblijvend contact op!

Heeft u een vraag over onze diensten? Of wilt u meer weten over onze jachthaven? U kunt ons mailen op info@swaentje.com of ga naar contact.

Ga naar contact