Menu

De omgeving

Vanuit Jachthaven ’t Swaentje kunt u met de boot eenvoudig in allerlei plaatsen komen. Wat dacht u van Amsterdam, Haarlem, IJmuiden, De Nieuwe Meer, Amstelveen of Alkmaar, Uitgeest, Akersloot, het Alkmaarder- en Uitgeestermeer en ook de Schermerpolder, Purmerend en Edam. Bezienswaardigheden genoeg!

De charme van de Zaanstreek bestaat uit een combinatie van veenweidegebieden, typisch Zaanse houtbouw, industriële monumenten, de Zaan, dorpse sferen en een stadshart. Een bijzondere karakteristiek  van de Zaanstreek is de Zaan. 11 Kilometer lang is de oude veenrivier die de verschillende dorpskernen met elkaar verbindt.

Uitgeest is één van de mooiste watersportdorpen van Kennemerland met ruim 12.000 inwoners, is gelegen in Noord- Holland, aan het Alkmaarder- en Uitgeestermeer. Rondom het meer vindt u maar liefts vijf recreatieterreinen, waar u zich heerlijk kunt ontspannen door veilig te zwemmen en te spelen in openbaar water van goede kwaliteit, dat regelmatig wordt gecontroleerd. Uitgeest en omgeving vormt een prachtig gebied voor watersporters en natuurliefhebbers.

Neem vrijblijvend contact op!

Heeft u een vraag over onze diensten? Of wilt u meer weten over onze jachthaven? U kunt ons mailen op info@swaentje.com of ga naar contact.

Ga naar contact